Image by Domenico Loia

Здраво, јас сум Сотир!

ВЕБ ДИЗАЈНЕР

Со текот на годините, имав можност да работам на голем број неверојатни проекти кои ми овозможија да напредувам и да бидам дел од оваа конкурентна индустрија. Се надевам дека ќе уживате во прегледувањето на моите проекти исто колку што уживав работејќи на нив. Одете напред,истражувајте и не двоумете се да ме контактирате доколку сакате да дознаете повеќе.