sertifikat-1 - mak.jpg
sertifikat-2 - mak.jpg

За мене

Јас се викам Сотир Собралиев. Јас сум доста креативна и секогаш позитивна личност која ја сака и ужива во својата работа. Роден сум на 17 ноември 2002 година во Скопје. Основно училиште завршив во ООУ„Јосип Броз Тито“ Валандово. Сега имам 18 години и сум 4 та година во СЕТУГС„Михајло Пупин“. Знам дека сум уште млад и има долг пат пред мене, но мора да се започне некаде.Искрено се надевам дека  ќе запознаам многу прекрасни луѓе и дека ќе бидат создадени одлични проекти во текот на овој пат.

За повеќе информации во врска со моето искуство, портфолио или како можеме да соработуваме на претстојниот проект, стапете во контакт денес.